טיפים להזמנה באתר אלי-אקספרס: שימוש יעיל בעגלת הקניות, הקופונים וה-Wish-List

ב'אלי-אקספרס', אתר הקניות הסיני הגדול בעולם על פי היקפי המכירות והמגוון, קיימת האפשרות ליצור וויש-ליסט ('רשימת מוצרים שהייתי רוצה לקנות' בתרגום חופשי) ולנצל את הרשימה לטובת רכישה זולה יותר. כיצד עושים זאת ואיך משתמשים בקופונים של חנויות אלי-אקספרס?

השימוש המקורי והעיקרי של וויש-ליסט / WishList באתרי מסחר:

הרעיון העומד מאחורי רשימת ה- Wish-List /' ויש ליסט' באתר אלי-אקספרס בפרט ובאתרי מסחר כמו איביי, סטרוברינט, גיר בסט ואפילו אתרי נופשים וטיסות בכלל, הוא היכולת 'לשמור בצד'. ממש כמו האופציה ה'אופליינית' שבה אנחנו מבקשים מהמוכר/ת בחנות 'לשים לנו בצד' פריט כלשהו מכיוון שכרגע איננו יכולים לממש את הקנייה, אולם נשמח בכל זאת לרכוש אותו במועד אחר. ההבדל העיקרי הוא ש הWish list של אתרי המסחר חכם יותר:

היתרונות של וויש ליסט / WishList על עגלת הקניות:

א. אם תוסיפו 2 מוצרים לעגלת קניות, לא תוכלו להזמין בקלות רק את אחד המוצרים, ותאלצו למעשה להסיר את השני לפני ביצוע ההזמנה. בעזרת ה'ווויש-ליסט', תוכלו למלא אותה בכל המוצרים שתירצו - ולאחר מכן לבחור האם להעביר לעגלה פריט-פריט, או כמה פריטים ביחד. בצורה זו, תוכלו להימנע מחבילות ענק, מהמתנה ממושכת ומהזמנות שאינכם בטוחים שאתם רוצים/צריכים.
ב. למוצרים חדשים אין דירוג. קונים חכמים באתר אלי-אקספרס, לא יתקרבו למוצר ובטח שלא יוסיפו אותו לעגלה לפני שראו מה הביקורת והדירוג שלו. בעזרת הוספה לרשימת המוצרים המבוקשים שלכם (ה-וויש-ליסט), תוכלו לחכות עם ההזמנה עד שלמוצר תהיה ביקורת ורק אז להזמינו.
ג. בתוך הויש ליסט יש אפשרות לסווג לקטגוריות, כך שתוכלו לשמור את המוצרים על פי סוגם (גאדג'טים בנפרד מתחפושות לפורים לדוגמא), או ייעודם (מוצרים עבורכם, מוצרים למתנה למשפחה/חברים וכד').
ד. אם הגעתם לאתר אלי-אקספרס (דרך אתר קאשבק כמובן, ובכך אתם כבר מרוויחים את ה 5% החזר על כל רכישה באתר) רגע לפני יום מבצעים מיוחד (בין אם זה ערב ראש השנה החדשה, יום הרווקים, יום האהבה וולנטיינס או יום מכירות מיוחד אחר), תוכלו להוסיף את המוצרים לרשימת המבוקשים שלכם ואם מחירם ירד למחרת, בהוספתם לעגלה, תקבלו את המחיר החדש והמוזל. משתלם וקל!

קופונים באתר אלי-אקספרס ואופן מימושם:

קרוב לוודאי שתתקלו בשני סוגי קופונים עיקריים באתר אלי-אקספרס:

הראשון, בדומה לרוב אתרי המסחר הגדולים כמו בוקינג דוט קום, גודדי, ויטהקוסט ואחרים, שייך לאתר עצמו והוא מעניק הנחות על משלוחים, מבצעי קטגוריות ספציפיות, סכום בסיסי לרכישת מוצרים יקרים ועוד. ניתן לחפש בגוגל את הקופונים הללו, אך זיכרו שהם נדירים והיזהרו שלא להתפתות להקליק על כל מיני מלכודות שיתקינו על המחשב שלכם רוגלות, סרגלי כלים ושאר תוספים לא רצויים.

הקופון השני באתר אלי-אקספרס הוא הנפוץ יותר, והוא שייך לבעל החנות המוכר תחת 'אלי-אקספרס'. המוכר מפיץ קופון בעמוד המוצר או בעמוד העסקי-רשמי שלו, כדי לעודד רכישה של מוצרים או רכישה בסכום מסויים. אם אתם לפני רכישת מוצרים שהעברתם מה'וויש ליסט' אל עגלת קניות, מומלץ להשקיע את הזמן ולחפש קופונים בדפי המוצר והחנות, הוא עשוי להוזיל לכם את הקנייה.

*נא לא לשכוח לעבור דרך קאשבק לפני הקנייה הבאה שלכם!

קנייה מהנה :)